SoL Akadémia az élő, érző és tudatos szervezetekért

The success of an intervention depends on the interior conditions of the intervener.
Egy vezetői, szervezeti felajánlás, (beavatkozás, instrukció) sikere a vezető, az adott személy belső állapotától függ. (Bill O’Brian, a Hanover Biztosító volt elnöke


A SOL AKADÉMIA 3 pillére

 1. Online SoUL Műhely - alapozó  
  - Mindfulness alapú foglalkozások: Presencing-U-elmélet, döntéshozatal, érzelmi intelligencia fejlődése, koncentrált, fókuszált munkavégzés, burnt out és stresszcsökkentés, stb..
  - Kulcskompetenciák a XXI.század Társadalom ALAKváltásakor  2.5 óra 8 héten át.
  - Öko-Spirituális alapok és az IDG, azaz a belső fejlesztési célok.

  Mikor?
    Évente 2x indul, tavasszal március első: hete és ősszel: október első hete
  A műhely online előadásai szabadon látogathatók, de az erre épülő csoportfoglalkozások, belső fejlesztési modulok már egy éves folyamatra elkötelezett kiscsoportnak szólnak.
 2. TOP (transforming organisational presence) Műhelyek - elmélyülés a 3 fő fókusz (mesterré válás - együttműködés - mindfulness alapú rendszertudatosság) mentén
 3. SoUL SZAKMAI FEJLESZTŐ Műhely II:  SoUL központú FACILITÁTOR-TEAM COACH KÉPZŐ - ahol a fenti műhelyek mentén a személyes és csoportos tanulás terében még egy évet közösen eltöltünk szakmai specifikációra (Élő iskolák rendszer facilitátor-rendszertudatú pedagógus és dialógus alapú szervezet- és csoportfacilitátor fejlesztés)

KIKNEK SZÓL?
Ez az egy éves műhely elsősorban már a szakmában (vezetés, tanácsadás, képzés, tréning, segítő foglalkozásúak, pedagógusok, stb.) dolgozó további fejlődését, látás módjának és szakmai kompetenciáinak tágítását szolgálja.

MILYEN MINŐSÍTÉST, TANÚSÍTVÁNYT AD?
A SoL  Academy Műhelyekről tanúsítványt adunk, amely egyúttal kedvezményt biztosít az ÚJ EON Hálózat egyéb foglalkozásaira is.  
HOGYAN?
RUGALMAS, SZEMÉLYRE SZABOTT, AKCIÓ TANULÁS ALAPÚ, JÓL MEGALAPOZOTT ELMÉLETRE ÉPÍTÜNK, MIKÖZBEN KOMOLY SZAKMAI HÁTTÉRREL RENDELKEZŐ SZAKEMBEREKKEL DOLGOZUNK.

STRUKTÚRA
Éves képzésünk moduláris, budapesti és bentlakásos struktúrában zajlik. A Modulok nyitottak minden érdeklődőnek, de aki szeretné a komolyabb és mélyebb tanulási folyamat mellé elkötelezni magát, melyet egy SoL Konzultáns (facilitátor és team coach) tanúsítvánnyal zárunk, annak - bár szabadon választott időkeretekben -, de egy magcsoport tanulási és gyakorlási terében is kell személyes és szakmai keretekben dolgozni.

Az Online TEAMATIKA itt megtekinthető.

Jelentkezés és további információ:

Szakmai programról: Ruzsa Ágota, aruzsa@solhungary.hu
Szentirmai Judit, ügyvezető, judit.szentirmai@solhungary.hu