SoL programok

RGJ_cover_nyomdakeszNagy öröm volt mindannyiunknak a szeptember 17-i rendszergondolkodó műhelyünk, ahol bemutattuk a Rendszergondolkodás játékosan című könyv magyar kiadását.

Erről a Piac és Profit üzleti magazinban megjelent cikkünk a könyvről…

A SoL támogató körében jó néhányan dolgoztunk a könyvön  és a rendszergondolkodók sorozat következő kiadványán dolgozunk.

Októberben ismét egy nyilvános könyv bemutatónk lesz, a Szinkronicitás, A vezetés belső szink-300x273útja új, javított kiadása. A könyv nagy siker és ennek igazán örülünk, mert a modern, XXI.sz-i vezetők elengedhetetlen belső fejlődésük értelmezési iránytűje.

 

MEGHÍVÓ, GYD-GYT2015-MAGYAROktóber még a lelki vezetés hónapja is.
Az egész-séges társadalom feltétlenül szükséges egy egészségben élő, alkotó szervezet mentálhigiénéjéhez. Ebben hát komoly támogatást ajánlottunk fel az Ariadne Gaia Alapítvány Healing Dialogues-Healing History programjához.

 

És persze mindeközben zajlik a hétköznapok élete, benne stresszkezelő programok partnerszervezetünknél, egy bank belső munkatársai számára, egyetemistáknak konfliktus kezelés és élő, asszertív kommunikáció, Cserkész közösségnek Térteremtő dialógusok facilitálása, U.Lab  nyitott műhely, kapcsolatépítés a régió szakembereivel…

Kategória: Uncategorized | A közvetlen link.