SOL ACADEMY FOR MINDFUL, DIALOGIC & SYSTEMIC ORGANISATIONS

The success of an intervention depends on the interior conditions of the intervener.
Egy vezetői, szervezeti felajánlás, (beavatkozás, instrukció) sikere a vezető, az adott személy belső állapotától függ. (Bill O’Brian, a Hanover Biztosító volt elnöke

Fókuszban a tudatos, térteremtő dialógus alapú szervezetek fejlesztése.

A SOL AKADÉMIA LUCA SZÉKE

  1. SOL HÉTFŐK budapesti helyszínnel – alapozó, ismeretterjesztő témákkal a fenti célok érdekében.
  2. TOP (transforming organisational presence) képzések – elmélyülés a 3 fő fókusz (mesterré válás – együttműködés – rendszertudatosság) mentén
  3. FACILITÁTOR-TEAM COACH KÉPZŐ – ahol a fenti 2 képzéssorozat mentén a személyes és csoportos tanulás terében még egy évet közösen eltöltünk szakmai specifikációra ( Élő iskolák rendszer facilitátor-rendszertudatú pedagógus  és dialógus alapú szervezet- és csoportfacilitátor.
    Ez a képzés egyúttal a 2019. szeptemberében a Szt András kastéllyal együtt és a Budapest Klub és az Ariadne Gaia alapítvány és partnerszervezeteink támogatásával induló – Közép-Kelet Európa régióra koncentráló – induló DUNA KOLLÉGIUM szakmai fejlesztő programja is.

KIKNEK SZÓL?
Vezetőkőknek, Facilitátoroknak-Team Coachoknak, konzultánsoknak.

MILYEN MINŐSÍTÉST, TANÚSÍTVÁNYT AD?
A SoL  Academy MODULÁRIS KÉPZÉSEI a Dialógikus Szervezetek Coach-Facilitátor képzésére járók esetében A SOL tanúsítvánnyal rendelkeznek, amennyiben a moduláris képzési keretekben minden ajánlott képzést elvégeznek.   
HOGYAN?
RUGALMAS, SZEMÉLYRE SZABOTT, AKCIÓ TANULÁS ALAPÚ, JÓL MEGALAPOZOTT ELMÉLETRE ÉPÍTÜNK, MIKÖZBEN KOMOLY SZAKMAI HÁTTÉRREL RENDELKEZŐ SZAKEMBEREKKEL DOLGOZUNK.

STRUKTÚRA
Éves képzésünk moduláris, budapesti és bentlakásos-Szt András kastély – struktúrában. a Modulok nyitottak minden érdeklődőnek, de aki szeretné a komolyabb és mélyebb tanulási folyamat mellé elkötelezni magát, melyet egy SoL Konzultáns (facilitátor és team coach) tanúsítvánnyal zárunk, annak – bár szabadon választott időkeretekben -, de egy magcsoport tanulási és gyakorlási terében is kell személyes és szakmai fejllesztésén dolgozni.

A hétfői, havonkénti szeminárium 10 alkalom.
A bölcskei Szt András kastély bentlakásos tanfolyamai az I. évfolyamon egy alapozó és 3 specifikus alkalmat jelent és egy SoL Európa Fórummal zárjuk.

A képzési napok tematikája itt letölthető. 
Jelentkezés és további információ:
Szentirmai Judit, ügyvezető, judit.szentirmai@solintezet.hu