SOL ACADEMY FOR MINDFUL, DIALOGIC & SYSTEMIC ORGANISATIONS

The success of an intervention depends on the interior conditions of the intervener.
Egy vezetői, szervezeti felajánlás, (beavatkozás, instrukció) sikere a vezető, az adott személy belső állapotától függ. (Bill O’Brian, a Hanover Biztosító volt elnöke

Fókuszban a tudatos, térteremtő dialógus alapú szervezetek fejlesztése.

KIKNEK SZÓL?
Vezetőkőknek, Facilitátoroknak-Team Coachoknak, konzultánsoknak.

MILYEN MINŐSÍTÉST, TANÚSÍTVÁNYT AD?
A SoL  Academy MODULÁRIS KÉPZÉSEI a Dialógikus Szervezetek Coach-Facilitátor képzésére járók esetében A NEMZETKÖZI Globális SoL tanúsítvánnyal rendelkeznek, amennyiben a moduláris képzési keretekben minden ajánlott képzést elvégeznek.   
HOGYAN?
RUGALMAS, SZEMÉLYRE SZABOTT, AKCIÓ TANULÁS ALAPÚ, JÓL MEGALAPOZOTT ELMÉLETRE ÉPÍTÜNK, MIKÖZBEN KOMOLY SZAKMAI HÁTTÉRREL RENDELKEZŐ SZAKEMBEREKKEL DOLGOZUNK.

SOL AKADÉMIA pdf és lapozható formátumban.

STRUKTÚRA

Éves képzésünk moduláris, budapesti és bentlakásos-Szt András kastély – struktúrában. a Modulok nyitottak minden érdeklődőnek, de aki szeretné a komolyabb és mélyebb tanulási folyamat mellé elkötelezni magát, melyet egy SoL Konzultáns (facilitátor és team coach) tanúsítvánnyal zárunk, annak – bár szabadon választott időkeretekben -, de egy magcsoport tanulási és gyakorlási terében is kell személyes és szakmai fejllesztésén dolgozni.

A hétfői, havonkénti szeminárium 10 alkalom.
A bölcskei Szt András kastély bentlakásos tanfolyamai  2.5 naposak és 6 alkalmat rendezünk és egy SoL Európa Fórummal zárjuk.
Jelentkezés és további információ:
Szentirmai Judit, ügyvezető, judit.szentirmai@solintezet.hu